Vazhdon gara në projektin "Luaj dhe mëso" (Foto/Video)
14:51 | 02 Dhjetor 2017

Mbrëm ka vazhduar projekti i udhëhequr nga “Zyra për të rinjë” në Bujanoc, projekti nën moton “Luaj dhe mëso”, ku ka argëtuar të pranishmit në sallë me lojrat pa fundë të cilat janë zhvilluar nga garuesit..
Projekti “Luaj dhe mëso” i udhëhequr nga “Zyra për të rinjë” në Bujanoc, ka të bëjë me argëtimin e rinis të komunës së Bujanocit, në bashkëpunim me shkollat e mesëme në Bujanoc, Sezai Surroi nga komuniteti Shqiptarë, dhe Sveti Sava nga komuniteti Serbë, ky projekt ka gjetur përkrahëjen edhe të portalit BujanociNet, në projektin “Bashkëjetesa e komuniteve në komunën e Bujanocit”. Ky projekt organizohet çdo të Premëte nga ora 19:00, në shtëpin e kulturës në Bujanoc, tek salla e madhe./BujanociNet/
Drejtorat - nga Bujanoci United seniors - nga Presheva Pink panthers - nga Bujanoci
Për dallim nga java e kaluar garues kan ardhur edhe nga gjimnazi "Skenderbeu" nga Presheva, Projekti “Luaj dhe Mëso” vazhdon të Premten e ardhshme në objektin e Shtëpisë të kulturës, i organizuar nga Zyra Për Të Rinjë në Bujanoc dhe i përkrahur nga media BujanociNet./BujanociNet/
Aurela Hoxha