Vaji i kokosit rrit flokët në mënyrë natyrale
14:12 | 11 Mars 2017

Nëse jeni duke kërkuar një përbërës natyral për të rritur flokët tuaj, atëherë ka një zgjidhje.

Të gjitha ato femra të cilat kanë problem me rritjen e flokëve dhe duan një zgjidhje natyrale, vaji i kokosit është përgjigja. Disa herë në javë, lyni flokët me vaj kokosi dhe lërini të qëndrojnë për disa minuta. Pastroni më pas me ujë dhe shamponin e zakonshëm që e përdorni. Ju shumë shpejtë do të filloni të vëreni se flokët tuaj po rriten dhe nuk do të keni nevojë të frikësoheni se mos po i dëmtoni flokët ngaqë vaji i kokosit është tërësisht natyral dhe dobiprurës.
Aurela Hoxha