Ushtrimet më efektive të bicepsit për të cilat nuk keni dëgjuar më parë
21:20 | 20 Nentor 2018

Por ato gjithashtu mund t’i bëjnë krahët edhe më të mëdha – nëse mbani peshën me bërrylat tuaja, siç tregohet në videon e mësipërme nga drejtori i sporteve të shëndetit të meshkujve, B.J. Gaddour, C.S.C.S.

Kjo metodë do të shtojë masën në biceps dhe parakrah, bërryl dhe përmirëson aftësinë tuaj për të bërë grumbullime, thotë Gaddour, transmeton lajmi.net.

Të gjitha ushtrimet që do t’i shikoni më poshtë, normalisht mund t’i praktikoni në palestër. /Lajmi.net/

Alesia Bami