Ushqimet kundër lodhjes
14:19 | 29 Gusht 2017
Ndër faktorët që mund të ndikojnë në lodhjen tuaj dhe janë rrëmbyes të energjisë janë evidentuar si: mangësia në ushqim, sëmundja stresi, ngarkesa e punës dhe mungesa e gjumit të mjaftueshëm. Ekspertët kanë radhitur disa ushqime që nxisin energjinë, në mënyrë që mund të kaloni ditën pa bërë një sy gjumë. Ushqimet që luftojnë lodhjen: Drithërat Spinaqi Portokalli Arra Fasulja Avokado Bananja Majdanozi

Vildane Zeneli