Urimi i kryetarit të komunës së Bujanocit për festën e kurban Bajramit
14:19 | 01 Shtator 2017

Të nderuar qytetarë të komunës së Bujanocit. Të nderuara motra dhe vllezër të besimit Islam Në prag të festës së Kurban Bajramit, uroj që dashuria dhe rrespekti të mbizotrojnë në mesin Tuaj, që sakrifica ndaj Zotit dhe solidariteti mes njerëzve të jenë vlera të përditshme dhe që nesër të festoni në harmoni dhe ngrohtësi familjare.
Uroj që të gjithë qytetarëve të Komunës së Bujanocit, të cilët janë duke e kryer obligimin e Haxhit t'i pranohen lutjet dhe ibadetet e tyre. Mbarësi, harmoni dhe suksese të përbashkëta. Urime Kurban Bajrami.
Françeska Jaçe