Urim i Alternativës për Nryshim në Bujanoc me rastin e Kurban Bajramit
14:19 | 01 Shtator 2017

Urojmë që në këtë festë të sakrificës dhe devotshmërisë në radhë të parë të mbretërojë paqja dhe solidariteti midis besimtarëve, të shtohet humanizmi mes nesh dhe raportet tona farefisnore e shoqërore të jenë më të ngrohta. Lusim Zotin që të gjithë atyre që i’a kanë mësyer vendeve të shenjëta t’ia pranojë kryerjen e Haxhit si dhe gjithë vëllezërve dhe motrave tona therjen e kurbanëve. Me shpresë se Allahu i lartësuar të na bekojë dhe mëshirojë në këto ditë të shënuara të fesë sonë, me fat Kurban Bajramin!
APN - Bujanoc Koordinatori, Arbër Pajaziti
Françeska Jaçe