Unioni i Gazetarëve Shqiptarë dekoron kryetarin e kompanisë mediale Spektri
13:36 | 09 Shkurt 2018
Unioni i Gazetarëve Shqiptarë sot dekoroi me çmimin "Pena e Gazetarit" kryetarin e kompanisë mediale RTV Spektri nga Bujanoci, Nexhet Behlulin. Sot në mbledhjën e mbajtur në Korçë "Ditët e miqësis së gazetarëve Shqiptar" e organizuar nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar, po marrin pjesë dhe gazetarët nga Bujanoci, si shenjë rrespekti për pranin dhe kontributin e dhënë Nexhat Behluli është dekoruar sot me çmimin "Pena e Gazetarit" nga kryetari i Unionit të gazetarëve Shqiptarë, Aleksandër Çipa./Bujanocinet/

Alba Hoxha