Unioni evropian EUPRO prezanton në Bujanoc konkursin për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme, për mikro ndërmarrje dhe ndërmarrje të vogla

0

Unioni evropian EUPRO ka hapur konkursin për propozim projekte për prokurimin e pajisjeve dhe sigurimin e shërbimeve për biznese, mikro ndërmarrje dhe ndërmarrje të vogla.

Ky projekt i ofron mbështetje bizneseve dhe organizon info sesion lidhur me konkursin e hapur që do të mbahet të premten me 22 qershor 2018, në Departamentin e fakulltetit ekonomik të Suboticës në Bujanoc me fillim nga ora 11:00.

Ndërrmarsit e interesuar do të kenë mundësin të informohen me programin në fjalë dhe me hapat e rëndësishëm të aplikimit.

Konkursi është i hapur deri më 6 korrik 2018, dhe të drejtë aplikimi kanë ndërmarrësit dhe ndërmarrëset, dhe ndërrmarjet e vogla të regjistruara në qytetet ku përfshihet programi EUPRO.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »