“Ujku” i çuditshëm, ekspertët nuk e dinë ç’është

0

Pasi inspektuan kafshën me kujdes, ekspertët amerikanë thanë se nuk janë në gjendje të përcaktojnë specien e saj. Ata u shprehën të sigurt se nuk është një ujk, pasi dhëmbët i ka më të shkurtër, putrat e përparme tej mase të vogla, ndërsa kthetrat shumë të mëdha.

Për më tepër edhe forma trupore dhe pellushi nuk i ngjajnë atyre të ujkut. Ekspertët thonë se bëhet fjalë për një femër dhe vetëm pasi të merren rezultatet e ADN-së pas disa javësh do të ketë më shumë të dhëna për të përcaktuar se për çfarë kafshe bëhet fjalë.

Pasiguria e ekspertëve sigurisht që i ka hapur rrugën teorive nga më të ndryshme online, ndërsa me mijëra njerëz kanë dhënë opinionin e tyre se bëhet fjalë për një njeri-ujk, një ari i vogël apo një i afërm i Këmbëmadhit misterioz. Megjithatë, duket se një nga teoritë më të preferuara online është ajo e njeriut qen.

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »