“UÇK” merr përsipër sulmin e Qeverisë së Maqedonisë
10:00 | 13 Prill 2015

Sulmi ndaj Qeverisë me granatë tre ditë më parë sërish ka nxjerrë në sipërfaqe autorët e ngjajshëm të deklaruar dy muaj më parë për sulmin e fundit. UCK-418x215 Dhe sërish një komunikatë e shpërndarë me logon e UÇK-së, ka marrë përgjegjësinë për sulmin që ndodhi të premten më 10 prill rreth orës 21.00, kur një granatë e hedhur u gjet disa metra afër Qeverisë dhe që ishte shkrepur pranë parkut të Qeverisë, transmeton ina. Granata sipas policisë kishte ardhur nga drejtimi i pjesës tjetër të lumit Vardar apo nga ura “Goce Dellçev”. Edhe kjo komunikatë e përpiluar me disa rreshta si person përgjegjës ka komandantin me nofkën “Kushtrimi”. Komunikata e fundit e njohur me të njëjtën nofkë doli se kishte kopjuar nënshkrimin e Presidentit të Bankës Evropiane dhe se kjo kishte përbërë një skandal që pushtoi mediat. Kjo është deklarata disa rreshta e lëshuar për mediat: UCK-Sk
Françeska Jaçe