U martua sërish si 61 vjeçar, me një 19-vjeçare: Në moshën 71-vjeçare bëri fëmijën e 15-të (Video)
09:58 | 08 Mars 2015

Viteve të fundit është shtuar dukuria që qytetarët e Kosovës të japin para të majme për një nuse nga Shqipëria.

u-martua-s-euml-rish-si-61-vje-ccedil-ar-me-nj-euml-19-vje-ccedil-are-n-euml-mosh-euml-n-71-vje-ccedil-are-b-euml-ri-f-euml-mij-euml-n-e-15-t-euml-video_hdRexhep Kastrati nga Zatriqi i Prizrenit, thotë se i ka paguar tremijë euro për një grua nga zona e Malësisë së Madhe. Ai pagoi për një nuse 35-vjeçare, kurse ia sollën një 19 vjeçare. Pasi i dha paratë, nuk mund ta kthente atë. Atëbotë Rexhepi ishte 61 vjeç kur u martua. Thotë se u martua nga dëshira për të pasë një djalë. Me gruan që i kishte vdekur kishte pasur 12 vajza. Me gruan e dytë ka dy vajza dhe një djalë. /RTV21/ https://www.youtube.com/watch?v=QOaaJaUtS0c
Françeska Jaçe