Twitter mund të bëhet me pagesë!?

0

Rrjeti social Twitter po mendon që të fus opsionin e pagesës për shfrytëzuesit e saj. Kjo për shkak të krizës financiare dhe aktivitetit jo shumë të madh të përdoruesve në faqe.

Ky rrjet social aktualisht po kryen një studim se si vlerësohet dhe nëse ka të interesuar për këtë ide, transmeton BBC.

Nëse rivali i Facebook e zbaton këtë ide, gjasat janë të mëdha që numri i përdoruesve të saj do të bjerë edhe më shumë, pasiqë konkurrentët e saj janë të gjithë pa pagesë për përdorim dhe funksionojnë nga të hyrat që i gjenerojnë nga reklamat.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »