Turnir në futboll të vogël “Ditët e Vebi Rexhepit”
15:37 | 15 Maj 2019
Me datē 21-22 Maj 2019 Bashkësia lokale e fshatit Konçul organizon turnirin tradicional në futboll të vogël në kuadër te manisfestimit Ditët e “Vebi Rexhepit”. Turniri organizohet për nder të 18 vjetorit të rënies se deshmorit kombit Vebi Rexhepi.Edhe këtë vit turniri do mbahet te fusha e sportit “PIPA” në Tërnoc prej ores 22.00 shkaku i muajit të ramazanit. Paraqitja e ekipeve është pa pages dhe duhet të ketë përberje prej 5+1 (2 rezerve). Ekipet mundë të paraqiten deri me datë 20.05.2019 deri ora 18.00. Nr pêr rezervim 0637009695

.

Alesia Bami