Turisti rus dënohet me 20 mijë euro gjobë dhe 4 muaj burg pse shkroi inicialet te Koloseu

0

Një turist rus ka shkruar inicialet e emrit të tij, më saktë vetëm shkronjën e parë të emrit “K” mbi një gur të Koloseut dhe për këtë është dënuar me 20 mijë euro gjobë dhe ka marrë një dënim prej 4 muajsh burg nga një gjykatë italiane, por me mundësi apelimi.

RusiAi e gdhendi shkronjën “K” diku në një gur të Koloseut të madhe rreth 17 centimetra të gjërë dhe 25 cm të lartë, raporton Ansa.

Pas këtij rasti, numri i telekamerave te Koloseut është rritur, me qëllim që të mbahet nën vëzhgim çdo lloj cepi i objektit historik.

Që prej fillimit të vitit 2014, është turisti i pestë i Koloseut që dënohet për dëmtim të objektit të lashtë kombëtar.

Personat e tjerë që janë dënuar janë dy australianë, babai me djalin, dhe dy adoleshentë njëri kanadez dhe tjetri brazilian.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com