Tularemia godet edhe Anamoravën
09:56 | 19 Shkurt 2015

Drejtori i spitalit të Gjilanit, Abdylatif Latifi tha për rajonipress se deri tani në Anamoravë janë shënuar 15 raste të Tularemisë, edhe atë 5 raste nga Gjilani, 8 raste nga Vitia dhe 2 raste nga Kamenica.Sëmundja e Tularemisë ka goditur edhe Anamoravën ku deri më ani janë evidentuar 15 raste në dy muajt e fundit janar dhe shkurt njoftojnë autoritetet spitalore të Gjilanit raporton rajonipress. mjekuAbdylatif Latifi drejtor i spitalit rajonal në Gjilan thotë për rajonipress se deri tani në Anamoravë janë shënuar 15 raste të Tularemisë, edhe atë 5 raste nga Gjilani, 8 raste nga Vitia dhe 2 raste nga Kamenica. Latifi tha se jemi në pritje të rezultateve edhe për disa raste tjera. “Spitali i Gjilanit është i përgatitur me terapi dhe staf profesional dhe jemi duke u angazhuar maksimalisht që këtë epidemi ta kalojmë sa më lehtë” tha Latifi./rajonipress/
 
Françeska Jaçe
S