Truku që iu ndihmon të hekurosni rrobat shpejtë
08:30 | 19 Shkurt 2019

Gjithçka që iu nevojitet, sipas trukut të shpërndarë në blogun ‘Of Life + Lisa’, është një pjesë e folisë së aluminit, transmeton lajmi.net.

Mjafton të mbuloni dërrasën për hekurosje me të me një shpresë të petëzuar dhe të hekurosni si çdoherë.

Blogu pohon se petëza do të “reflektojë” ngrohjen dhe avullin, që do të thotë se nuk duhet të hekurosni rrobën në të dyja anët.

Truku mund të jetë fundi i dhimbjeve në duar apo gjunj, që shkaktohen si rezultat i përpjekjeve të shumta për hekurosje. /Lajmi.net/

Alesia Bami