“Trotuar” për përdoruesit e telefonave!

0

Tanimë është i njohur edhe tek ne fakti se përdoruesit e teknologjisë mobile nuk mund të qëndrojnë pa bërë kërkime edhe kur janë duke ecur.

tortuariNë Kinë, sidomos në qytetet e mëdha, kjo gjë përfaqëson një problem edhe më të madh.

Qytetarët e qytetit Chonqinqa, një qytet në Kinën qendrore me rreth 30 milionë banorë, ata e ngritën idenë e zvogëlimit të rrezikut të “përplasjeve” të tilla në rrugë, transmeton Telegrafi.

Në fakt, në një nga rrugët më të ngarkuara të qytetit, tanimë, përveç shiritave për këmbësorë dhe çiklistë, ka një korsi të veçantë të projektuar për përdoruesit e pajisjeve mobile. /Telegrafi/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »