Trinjakeve ju digjet lëkura nga zjarri, por pas 20 viteve nuk do të dalloni se jan djegur (Video)
14:11 | 22 Shkurt 2017

Jordan, Chandra dhe Trae nuk ju kanë ikur kurrë syve të njerëzve. Ato sot janë shumë të bukura, por kjo nuk është arsyeja që i kanë shikuar të tjerët.

Kur ato ishin vetëm 17 muajshe, në shtator të vitit 1988, shtëpia e tyre në Teksas u dogj, transmeton lajmi.net Babai i tyre, Scott, arriti t’i shpëtojë tri vajzat duke i vendosur jashtë shtëpisë përmes dritares, ndërkaq nëna e tyre kishte qenë në dhomën tjetër dhe kur u shpëtua kishte qenë në gjendje shumë të rëndë. Vajzat u djegën në fytyrë, duar dhe pjesë tjera të trupit. KLIKO NË LINKUN PËR TË PARË VIDEOT NË YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=OZluxYfL4ho Nëna e vajzave kishte qenë vetëm 27 vjeç kur vdiq. Babai qëndronte i droguar dhe kur vajzat mbushën 16 vjeç, vdiq. Vajzat ishin mbështetje për njëra tjetrën dhe më vonë vendosën që të provonin mjekimin me laser në lëkurën e tyre. Ky mjekim shkoi për mrekulli. Tani tri motrat përcjellin eksperiencën e tyre dhe kanë hapur fondacionin e shpresës për të djegurit nga zjarri.
Aurela Hoxha