Tre kate për një ditë: Kinezët përfunduan ndërtesën për 19 ditë! (Video)
09:58 | 13 Mars 2015

Objekti ka 800 apartamente dhe hapësira komerciale në të cilat mund të punojnë katërmijë persona. kinezet2-690x388 Plani fillestar kishte parashikuar ndërtimin e një objekti 220 katësh, por ai u refuzua për shkak të afërsisë së aeroportit, transmeton Telegrafi. Shpejtësia e ndërtimit u arrit në sajë të përdorimit të segmenteve të prodhuara tashmë të objektit që janë ndërtuar në një vend tjetër. Ky lloj i ndërtimit është më i përshtatshëm për mjedisin, si dhe redukton sasinë e transportit të nevojshëm të lëndëve të para. Kompania ndërtuese, Broad Sustainable Building, më pare kishte përfunduar një konstruksion prej 30 katesh për vetëm 15 ditë. /Telegrafi/ https://www.youtube.com/watch?v=Y4TkwdsWF4M
Françeska Jaçe