“Tomy & Jerry” në jetën reale, ja si ndiqen nëpër pemë (Video)
12:12 | 12 Janar 2018
Të mëdhenj e të vegjël e dinë serialin vizatimor “Tom & Jerry” ku protagonistë kryesor janë macja e mini. Ata dy në çdo episod të serialit përndiqen e i kurdisin njëri tjetrit kurthe të shumta, por në fund prapë përfundojnë shok, transmeton Indeksonline. Megjithatë një video në internet tregon se edhe në realitet macja e mini nuk kanë raporte të mira dhe se ato që pasqyrohen në TV janë bazuar diku. Në video shihet një mace e cila ka hipur deri në maje të një pemë për të kapur një mi, por të cilin fatkeqësisht nuk mund ta zë. /Indeksonline/

Kristin Prengaj