Tifozët kroatë ‘kallin’ serbët, bëjnë tifo me flamur shqiptar (FOTO)
10:49 | 17 Nentor 2014

Tifozët kroatë ‘kallin’ serbët, bëjnë tifo me flamur shqiptar (FOTO)

Me flamur kombëtar shqiptar e me duar-shqiponjë, tifozët kroatë përkrahën përfaqësuesen e tyre kundër Italisë.

Tifozët kroatë edhe njëherë treguan simpatinë e madhe që kanë për shqiptarët. Në sfidën kundër Italisë, ata festuan me flamuj të tyre nacional dhe me flamurin shqiptar. Ata gjithashtu formuan me duar shqiponjën shqiptare, e gjitha për inati të tifozëve serbë.
Edlira Rukaj