Thyhet ambulanca veterinare dhe zyra e KEDS-it në Rogoqicë të Kamenicës
14:56 | 09 Shkurt 2016
Në fshatin Rogoqicë të Kamenicës ankuesi Shqiptar shtetas i Kosovës punëtor i KEDS-it dhe ankuesi tjetër pronar i ambulantes veterinere kanë raportuar Policinë e Kosovës se gjatë natës persona të panjohur tani për tani me një mjet të fortë kanë thyer derën e stacionit veteriner, ku më pas e kanë dëmtuar edhe murin që lidhet me zyrën e KEDS-it, ku kanë depërtuar brenda.
Police
Në asnjërën zyrë nuk raportohet se kanë arrit të vjedhin gjësende, por raportohet për dëme të konsiderueshme materiale. Për rastin është njoftuar prokurori i shtetit. Rasti i referohet NJHK-së tha Ismet Hashani./rajonipress/
 

Atalanta Kërçyku
S