Thoni lamtumirë zbokthit dhe rënies së flokëve me vetëm 1 përbërës
15:32 | 22 Maj 2018
Përgatitja:

Ashtu si në maskën e mësipërme duhet të ngrohni fillimisht vajin në mikrovalë apo në banjo-mari. Shtoni kanellën pasi të jetë ftohur mjaftueshëm dhe përzieni vazhdimisht. Në fund shtoni vajin e rozmarinës dhe maska juaj është gati. Aplikojeni në rrënjët dhe majat e flokëve me ndihmën e një furçe dhëmbësh dhe lëreni të veprojë për 30 minuta. Në fund lani kokën fillimisht me ujë të ngrohtë dhe më pas me shampo ose sapun biologjik. Flokët tuaj do të duken shumë më ndryshe që pas herës së parë./Burimi ”Vivere più Sani”

Vildane Zeneli
S