Thirrje për ndihm në ndërtimin e shtepisë së familjes Naim Lekës, ushtarit të UÇPMB-së

0

Naim Leka i martur baba i dy fëmijëve, ish ushtar i UÇPMB-së me banim në Gjilan ka nevoj për ndihmën tonë në ndërtimin e shtëpis së tij.
Ai sebashku me familjen e tij jeton me një ndihmë sociale prej 100 euro dhe shtëpia e tij gjendet në gjendje të mjerueshme dhe afër rrëzimit ku muret e shtëpisë janë të stërvjetruara, të lakuara dhe të çara në dysh ku në disa raste depërtojn edhe pikat e shiut.
Këto fotografi tregojnë vetëm një pjesë të vogël mbi gjendjen e shtëpis ku banon kjo familje.

Prandaj për ti dal në ndihmë kësaj familje kërkojmë nga gjithë familjarët e ngushtë, kushërit, miqasi, shoqëri të na ndihmojnë në inciativën e marrë në çfaredo mënyre. ky është mesazhi i cili ju është dorzuar redaksis tonë.

Është hap një llogari bankare ku është dediku direkt në ndihmë ndërtimit shtëpisë Naim Lekës dhe më poshtë mund ti gjeni të dhënat bankare dhe një fotografi lidhur me detajet e transferit dhe ju premtoj se gjithçka do të jetë transparentë në këtë drejtim:

DETALET E PËRFITUESIT/ Përshkrimi i transferit: Ndihmë për ndërtimin e shtëpisë për familjen e Naim Lekës

Banka: TEB Sh.A. Prishtin, Kosove
Swift code: TEBKXKPR
Emri i perfi: Kastriot Leka
Beneficiary IBAN: XK05 20-17 – 0001552895-62 EUR

Për çfaredo brenge, pyetje dhe informata shtes ju lutëm mos hezitoni të kontaktoni në numërin e telefonit +38344248277.

 

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »