Thërrisni policinë nëse e shihni këtë në dhomën e hotelit (Video)
15:01 | 23 Qershor 2016

police

Policia në Florida ka njoftuar qytetarët që të kenë kujdes pasi të marrin dhomën me qira në hotele apo në ndonjë model, pasi janë gjetur disa mbajtëse të rrobave në të cilat gjenden kamera të vogla.

Deri tani janë raportuar tri raste të tilla, mirëpo policia paralajmëron se personat që vënë llojin ë këtyre varësve mund të jenë pervers ose edhe kriminel. Ekziston mundësia që lloji i këtyre varëseve të vije edhe në Europë, pasi ato mund të gjenden në internet dhe të blihen vetëm për 13 dollarë./GazetaExpress/ Shikoni videon për më shumë:
Aurela Hoxha