Tërnoci e mboshtë Correticën
14:14 | 10 Prill 2017

KF Tërnoci dje ka mboshtur thellë KF Correticën, Tërrnoci nuk di të mposhur në shtëpin e tyre. Në kuadër të gjiros së 19-të të rrethit të pçinjës, Tërnoci ka korrur fitore të thellë nga Corretica
K.F Tërnoci 7 - 2 K.F Corrotica
Golat jan shënuar:    
Emri dhe mbiemëri Minuta
Admir Ibrahimi 20
Ardian Haliti 32
Hasan Bajrami 39
Dardan Shaqiri 58
Hasan Bajrami 65
Dardan Shaqiri 70
Bajram Bajrami 90
Aurela Hoxha