Tërhiqen shortet për turnirin tradicional "Ditet e Vebi Rexhepit" (Shortet)
15:31 | 20 Maj 2018
Ashtu edhe siç është shpërndarë informacioni përmes mediave se nga 21 Maj deri në 22 Maj do të zhvillohet turniri tradicional në futboll të vogël nën moton "Ditet e Vebi Rexhepit" për të nderuar gjakun e dëshmorit të kombit nga Konçuli. Për të ju rikujtuar turniri do të mbahet tek fusha e futbollit “PIPA” Tërrnoc duke filluar nga ora 22h  d.m.th pas iftarit. Sot është bërë tërheqja e shorteve ku ekipet të cilat do të luajn mes vete dhe oraret jan si në vijim.
E Hënë: 1. PIPA vs Osllara 2. AL Europa - Valoni (Konçul) 3. Riki (Konçul) - Caki Bau Të Martën: 1. Lluçani - Nasalca Jonë 2. KF ASI - Liverpool Nesalc 3. Shefati (Konçul) "nuk ka kundërshtarë" andaj shkon e lirë.
 

Alesia Bami