Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)
14:12 | 21 Mars 2017

Një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit. 50 vjeçarha Siëanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër. Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte. Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua. Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të./Voa/
Aurela Hoxha