Telefoni më i pëlqyer nuk është iPhone 7
14:15 | 26 Maj 2017

Mësojeni cili telefon është më i preferuar.

Rezultatet e fundit të publikuara të anketës për kënaqshmërinë e blerësve amerikanë me shërbimet që ofrojnë telefonat e mençur (ACSI) tregojnë se pajisja më e adhuruar mobile është iPhone SE. Duket se këto rezultate nuk iu shkojnë përshtati prodhuesve të telefonave mobil, të cilët angazhohen që të prodhojnë pajisje me ekrane sa më të mëdha. Arsyeja e cila ka ndikuar në këtë rezultat të anketës, ende nuk dihet, por ekspertët mendojnë se blerësit në gjithë botën i ka tërhequr dizajni i iPhone SE. Pajisja ka marrë 87 nga 100 pikë të mundshme, duke arritur fitore ndaj modeleve të shumta premium si iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 dhe Note 5.

Alesia Bami