Tek këto gurë gjendet një femër - a mund ta gjeni dot? (Foto)
14:56 | 21 Janar 2016

Në internet vazhdimisht po qarkullojnë foto me të cilat ngacmohet kujtesa dhe shikimi ynë dhe një e tillë është edhe kjo. sss(3) Nuk dihet se kush e ka realizuar, por vërtetë ky artist e ka maskuar mjaft mirë këtë grua në mesin e gurëve. Dhe nëse ju arrini ta dalloni brenda 20 sekondave, atëherë vërtetë keni një shikim të përkryer.
Aurela Hoxha