Të shtunën do të mbahet mësim për të zëvendësuar ditën e kurban bajramit në shkollën e mesme "Sezai Surroi"
14:48 | 21 Shtator 2017

Lajmerohen nxenesit dhe arsimtaret se me 23.09.2017 (e shtune) do te punohet me orar te dites se premte. Duhet te zevendesohet dita e Kurban Bajramit. Te gjithe nxenesit jane te obliguar qe t`i permbahen orarit te parapare per diten e premte, thuhet  në njoftimin e lëshuar nga drejtori i shkollës./BujanociNet/
Françeska Jaçe