Të shtëna në gjykatën e Milanos, të paktën dy të vdekur
10:00 | 09 Prill 2015

Një burrë kishte hapur zjarr sot në një gjykatë të Milanos.

Sipas gazetës italiane “Repubblica”, ka edhe dy të vdekur dhe një të plagosur në ndërtesën e gjykatës, ku një burrë ishte në gjyq për falimentim mashtrues. Viktimat thuhet se ishin dëshmitarët.
Aurela Hoxha