Të refuzosh situatat e këqija (Foto)
14:12 | 27 Mars 2017

Shpeshherë në jetë ndodhin gjëra aspak të këndëshme, madje mund të jenë edhe shumë të këqija. Njerëzit mërziten nga situata të tilla, por ka edhe nga ata, që refuzojnë të pranojnë këto situata. Ata gjejnë diçka për t'u ngushëlluar, argëtuar dhe kundërshtuar momentet e këqija. Në imazhet e mëposhtëme, na shfaqen njerëz që sfidojnë përmbytjet, shembjen e shtëpisë, thyerjen e xhamit të makinës, etj.
Aurela Hoxha