Të njohësh tjetrin nëpërmjet ngjyrës së syve

0

Thuhet se sytë janë pasqyrë e shpirtit dhe se aftësia personale e njohjes së një personi mund të përkufizohet lehtë duke parë ngjyrën e syve.

Disa studime kanë treguar se njerëzit me sy jeshil janë njerëz inteligjentë e të qetë.

Sytë e zinj kanë treguar se shprehin një karakter të fortë dhe që janë të besueshëm.

Sytë e kaltër shprehin kthjelltësinë e cila nënkupton romantizmin dhe tek femrat feminilitetin.

Ndërsa sytë kaf shprehin karakter këmbëngulës dhe kërkues ndaj vartësve, kjo për shkak të hijes së rëndë.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »