Të ndihmojm voglushin Amar Leka nga Gjilani
13:12 | 05 Shkurt 2018
APEL PËR NDIHMË!

Te dashur miqë, familjar, dhe njerez te vullnetit te mire. Është koha për ta ndihmuar voglushin Amar Leka nga Gjilani rruga Nazmi Hoxha. Prindi Arlind Leka është bërë prind për herë te parë por lindja e femiut eshte me probleme shendetsore. Problemi i femiut te porsa lindur eshte me veshket/bubrekt. Babai Arlind Leka ne pamundsi te gjendjes financiare per ti vazhdu sherbimet mjeksore. Ka nevoj per mbeshtetje financiare. Amari vogel ka lind me 29.12.2017 dhe gjindet ne inkupator dializor në Prishtine. Ju ftoj te mbeshtetni kete iniciativ per femiun e vogel i cili ka nevoj per dializa intenzive dhe te kushtueshme. Pergjegjes per kete rast ne Kosove/Gjilan Arlind Leka Aferdita Kqiku Kosove Gjilan 045-927-714 045-550-797 Ministria perkatese i ka afru 30mi euro. Por na duhen edhe 25mi euro per ta dergu voglushin ne Turqi. Mundesisht kontribo me shperndarjen e kesaj iniciative humanitare. Konto bankare shiko foton

Vildane Zeneli