Të gjitha rrugët e komunës së Bujanocit jan të kalueshme
14:08 | 05 Janar 2017
Bora e cila mbuloj komunën e Bujanocit këtë mëngjes nuk i ka zën të pa pritur kompanit për pastrimin e rrugëve nga bora në Bujanoc, ato kan bër pastrimin e borërs vazhdimisht thot shefi i shtabit të emirgjencave për portalin Bujanovaçka. Sipas zëvendës komandantit të Shtabit për Situata të Jashtëzakonshme të komunës së Bujanocit Stojance Arsiq të gjitha rrugët janë të kalueshme tani. Mekanizmat për raste emirgjente jan të pranishëm ku vazhdimisht monitorojnë situatën në terren, - tha Arsiq, për portalin Bujanovaçka. Kompania e cila është përgjegjëse për mirmbajtëjen e rrugëve "Saba Bellça" nga Presheva, ka thën se rrugët jan spërkatur me kripë dhe tani po bëjm vetëm pastrimine  borës e cila po bie me intizitet të ulët./BujanociNet/

Nevina Shtylla