Të gjitha arsyet pse fëmijët e pa vaksinuar janë më të shëndetshëm

0

Studimi më i fundit tregon se fëmijët e pa vaksinuar janë më të shëndetshëm sesa ata që kanë kryer vaksinat. Ky studim tregon se fëmijët e pa vaksinuar janë ata që vuajnë më pak nga alergjitë e hundës, kanë më shumë aftësi për të mësuar, kanë përqindje më të ulët për t’u sëmurur nga pneumonia.
Pjesë e këtij studimi janë bërë 43% e fëmijëve në Amerikë dhe rezultatet kanë qenë tronditëse për prindërit.
1. Fëmijët e vaksinuar kanë tre herë më tepër gjasa për t’u prekur nga autizmi.
2. Fëmijët e vaksinuar kanë 30 % më tepër gjasa për të qenë alergjik sesa ata që janë të pa vaksinuar.
3. Fëmijët e vaksinuar përdorim 22 % më shumë ilaçe sesa fëmijët që nuk janë vaksinuar.
4. Fëmijët e pa vaksinuar rrezikojnë katër herë më shumë sesa fëmijët e pa vaksinuar për të qenë të paaftë në punë.
5. Fëmijët e vaksinuar në 40% të rasteve diagnostikohen me pneumoni
6. Fëmijët e vaksinuar kanë 30% më tepër mundësi për t’u prekur nga infeksionet e veshëve.
7. Fëmijët e vaksinuar diagnostikohen 2.5 herë më shumë sesa ata të pa vaksinuar.
Nga studimi rezultoi edhe se 95% e fëmijëve në Amerikë janë të vaksinuar.
“Për mua këto të dhëna janë shqetësuese, nuk e di se çfarë mund të ndodhë me këta fëmijë kur të plaken”, – ka thënë një nga mjekët që kanë qenë pjesë e këtij studimi.
Ky studim është paraqitur edhe në një libër të gastronomit më të mirë në SHBA, Roberts Mendelsohn. Në këtë libër janë trajtuar edhe rastet e fëmijëve të vaksinuar që kanë vuajtur nga Hepatiti A dhe B./ JOQ.al

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »