Tani mund t’i besoni syve tuaj: Fustani është me ngjyrë bardhë-ari

0

“Zi-kaltër apo bardhë-ari?”, ishte pyetja e cila tronditi gjithë botën, madje edhe shkencëtarët nuk ishin në gjendje për t’i bindur njerëzit.

ngjyra

Pluhuri i cili është ngritur për shkak të këtij fustani do ta shfrytëzojë shtëpia e modës “Roman Originals”, e cila ka krijuar fustanin tashmë të famshëm me ngjyrë të zezë dhe kaltër, transmeton Koha.net. Kjo shtëpi e modës ka vendosur, sipas gëzimit të të gjithë atyre që e kanë parë këtë fustan me ngjyrë të bardhë dhe ari, që këtë fustan ta bëjë në një koleksion të limituar me ngjyrë bardhë dhe ari.

Megjithatë, kjo shtëpi e modës ka shfrytëzuar popullaritetin global të këtij fustani për bamirësi dhe në këtë mënyrë koleksioni i limituar i fustanit me ngjyrë të bardhë dhe ari do të dalë në shitje përmes një ankandi me qëllim për të mbledhur para për organizatën humanitare Comic Relief.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com