Takohën drejtorët e shkollave të Preshevës dhe Bujanocit, kërkohet zgjidhja e tepricës teknologjike
14:48 | 07 Shtator 2017

Sot në shkollën e mesme "Sezai Surroi" u mbajt një mbledhje me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme me mësim në gjuhën shqipe në Preshevë dhe Bujanoc, ku temë e bisedave ishte zgjidhja e tepricës teknologjike. U bisedua edhe për mundësinë e trajnimit të personelit arsimor me trajnues nga Kosova./BujanociNet/
Françeska Jaçe