“Takimet e Vendlindjes” Konçuli 2018 (Kontakt)
14:51 | 13 Nentor 2017
Të nderuar Konçulas, që jetoni në fshatin Konçul, Diaspor, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Turqi, Lugin të Preshevës, më datë 05.08.2018 (e diel) duke filluar nga ora 12:00, tek vendi i ashtuquajtur ” Tek livadhi i Qemalit, (Bërzaj)” do të mbahet për herë të parë organizimi ”Takimet e Vendlindjes”. Në këtë organizim do të ketë program kulturoro-artistik, muzikë, si dhe pika të tjera të cilat nuk do t’i zbulojmë deri në ditën e organizimit. Të gjithë ata që kanë qasje në rrjete sociale dhe e shohin këtë lajmërim, ju lusim që të njejtin lajmërim t’a përcjellni tek të gjithë ata që nuk kanë qasje në rrjetet sociale. Për më shumë info, kontaktoni në numrat e telefonit:
Lulzim Maliqin - (Gjermani) - Për diasporë, kontakton.  Amir Shabani +381637009695 Përparim Azemi +381621852356 Valmir Beqiri +381629761295

Organizatorë Rinia e fshatit

Alba Hoxha