Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë, Sh.T.z. Tanju Bilgiç (Foto)

0

Ambasadori i Republikës së Turqisë, SH.T.z. Tanju Bilgiç, qëndroi sot për një takim pune në Komunën e Bujanocit.

Temë e rëndësishme e këtij takimi, ndër tjerash, ishte edhe interesimi i ynë për të rindërtuar mardhëniet e mira me Agjensionin Turk të zhvillimit TIKA, duke e potencuar se një bashkëpunim briliant dhe me rezultate konkrete kishte ekzistuar gjatë viteve 2008 – 2012.

Me Ambasadorin Bilgiç u diskutua edhe për përkrahje konkrete të cilën mund ta jap shteti i Turqisë, përkrahje kjo që do të ndikoj drejtpërdrejtë në zhvillimin e Komunës së Bujanocit.

U dakordua që raportet tona në të ardhmen të jenë edhe më të ngushta duke kërkuar gjithnjë arritje të sukseseve të përbashkëta.

Me kërkesë të Ambasadorit Bilgiç u vizitua edhe objekti i Shkollës Fillore “M. Kadriu” në Tërnoc, objekt ky i finansuar nga TIKA.

Kjo është vizita e parë e Ambasadorit të ri Turk që i ka bërë Bujanocit.

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »