Sulmet në Kuvend, deputetët do të dënohen me burg
15:33 | 23 Maj 2018
Në pamje shihet fare mirë se kush kë e sulmoi të premten e Kuvendin e Kosovës.

Por, Prokurorisë Themelore të Prishtinës i duhet disa ditë punë për të hetuar këtë incident dhe të gjendet shkaktari.

Hetuesit policorë kanë shkuar të martën në Kuvendin e Kosovës, por nuk kanë arritur t’i takojnë protagonistët; Xhavit Halitin dhe Arben Gashi.

Pavarësisht pozitave që kanë, zëvendësprokurori Ibrahim Berisha thotë për “Frontal”, në T7, se askush s’do t’i shpëtojë llupës së drejtësisë.

Për këtë rast po hetohen vetëm të dyshuarit, Xhavit Haliti dhe Arben Gashi.

Në hetime nuk do përfshihet deputeti, Gani Dreshaj, i cili nga pamjet shihet se ka një konflikt verbal me Arben Gashin.

Dënimi për dhunë fizike është 3 vjet burgim.

 

Atalanta Kërçyku
S