Stupcat në Ministri (Video)

0

Daja Shaban” quhet skeçi i radhës i humoristëve më të pëlqyer të viteve të fundit, Stupcat.

stupcat

Shabani që portretizohet nga Vedat Bajrami, është ‘zyrtar i lartë në Ministri’.

Me sarkazmin e tyre, ata prekin temat e nepotizmit, paaftësinë e punëtorëve të angazhuar në pozita të ndryshme në institucionet vendore.

Njëherësh, aty preket edhe tema e konkurrimit dhe “kushtet” që duhet të plotësojë një kandidat për t’u pranuar në punë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »