Studentët e Luginës ikin nga UP

0
Mosnjohja e diplomave të UP-së nga institucionet e Serbisë po orienton të rinjtë e Luginës të studiojnë në Universitetin e Tiranës si dhe në atë të Tetovës, por jo dhe në Universitetin e Prishtinës si më parë./zeri/

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com