Stevanoviq: SNS nuk hyn në qeverisje në Bujanoc

0

SNS tani per tani nuk hyn ne qeverisje lokale në Bujanoc, ka thënë Dragan Stevanoviq, koordinator i SNS për jug të Serbisë.

“Nuk kemi biseduar për këtë temë, ka sqaruar Stevanoviq për Bujanovacke rreth spekulimeve që me instruksionet e Beogradit PVD e Shaip Kamberit dhe PD e Nagip Arifit me SNS do të bëjnë shumicën në Kuvendin komunal të Bujanocit pa LPD-në e Jonuz Musliut.

Stvanoviq nuk është përgjigjë në pyetjen se SNS nuk i intereson qeverisja lokale në Bujanoc.

SNS në Bujanoc ka 7 këshilltarë në Kuvendin kominal dhe janë në opozitë me PD e Nagip Arifit i cili ka 10 këshilltarë.

Qeverisja lokale në Bujanoc përbëhet nga PVD, Lista serbe, një përfaqsues rom dhe grupi qytetar Stojança Arsiq.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com