Stankoviq shpërndan qanta në Nesalc dhe Levosoj
14:48 | 05 Shtator 2017

Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë disa vite me rradhë për fatosat nga këto komuna, edhe këtë vit shpërndan çanta dhe artikuj shkollor. Këto dhurata i kanë marrë 847 nxënës, prej të cilëve 383 në Bujanoc, 394 në Preshevë dhe 70 në Medvegjë. Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, në mënyrë solemne i ka dhuruar çantat dhe artikujt shkollor fatosave në Levosojë dhe Nasalcë. Nxënësit e shkollave “Vuk Karaxhiq” dhe “Ali Bektashi” me këtë rast kanë përgaditur program të veçantë. Stankoviq nxënësve u ka dëshiruar shëndet të mirë dhe sukses të shkëlqyeshëm.
Françeska Jaçe