Specialët Arrestojnë Serbët që Mbanin Mbishkrime Nacionaliste (Video)
14:16 | 30 Maj 2017
Detektorë i minave një spray dhe një lopatë luftarake janë zbuluar nga Policia e Kosovës në veturën të cilën e drejtonin disa serb. Grupi i cili është arrestuar në afërsi të Lipjanit kishte me vehte edhe bluza me mbishkrime ofenduese. Kamera  e emisionit “Drejtësia në Kosovë” ka filmuar në detaje aksionin e njësive specialet pajisura deri në dhëmb me armë dhe antiplumb. Aksion është zhvilluar i zhvilluar në mesin e prillit/kallxo.com/. Ndiqni Aksionin.

Nevina Shtylla