Si gabuan mjekët në Zimbabve, me grafikun në spital duke parë një Kacabu në gjoksin e pacientit
14:17 | 11 Korrik 2017

Një qytetar në Zimbabve u shtrua urgjent në spital për shkak të një dhimbje të fortë në kraharor. Pasi i bënë një grafi të shpejtë në spitalin “Rusape General Hospital” u pa që pacienti kishte një kacabu (milingonë) në kraharor dhe që kur lëvizte jepte dhimbje të padurushme. Mjekët e këshilluan pacientin të shkojë jashtë vendin, në Indi, për një ndërhyrje kirurgjikale më profesionale. Pacientit iu desh të shesë shtëpinë e gjithçka që kishte, gjeti dhe mbështetjen financiare të afërmve dhe u nis menjëherë për në Indi. Pasi mbërriti në Indi, mjekët i bënë një grafi tjetër dhe i thanë se nuk kishte asnjë shenjë milingone në kraharor. Sipas tyre, milingona kishte hyrë në pajisjet e grafisë dhe jo në kraharorin e tij./BujanociNet/
Aurela Hoxha