Si e ndanë Fatos Kryeziun prindërit nga e dashura?
14:16 | 02 Qershor 2017

"Femra e parë të cilën e kam puthur, ka qenë një vajzë që nëse nuk gaboj quhej Merita.

Atë kohë isha në klasën e gjashtë të shkollës fillore dhe puthja ndodhi në korridor të shkollës", ka thënë aktori dhe këngëtari, në lidhje me këtë akt "historik" të dikurshëm, transmeton "Kosovarja". "Më pas asaj desha t’i shkruaj një letër, por kur fillova ta shkruaj, mami im hyri në dhomë dhe më pyeti, se çfarë po bëja, i thash që po mësoj, por ajo ma mori letrën, e lexoi, i tregoi babit dhe kjo punë u bë e madhe", rrëfen aktori fundin e trishtë të kësaj pune. Kaq ishte ky tregim.
Aurela Hoxha