Si e fsheh të fejuarin Gresa Behluli? Pse?
14:13 | 01 Prill 2017

Jo, jo, s’ka shansë ta gjesh as edhe një fotografi të Gresa Behlulit me të fejuarin.

Këngëtarja dhe zyrtarja shtetërore është tejet e kujdesshme sa i përket jetës private, që e ruan me një farë fanatizmi të skajshëm. U bë e ditur që Gresa është fejuar, por jo edhe se kush është fatlumi, si duket, etj. Është i fejuari ai që se ka në qejf ekspozimin, apo Gresa që frikësohet ta bëjë publik, shkruan Kosovarja. Ndryshe, nga fakti se ata nuk hasen bashkë, pak kohë më parë u fol se këngëtarja më nuk është në lidhje.
Aurela Hoxha